Service verlening met eerlijkheid en nuchterheid

iServiceFriesland specialiseert zich in het repareren/herstellen van defecte Smartphones, Tablets en MacBooks. iServiceFriesland is een initiatief van bereikbaar.nu, dat sinds 2009 reparatie onderdelen en accessoires voor spelcomputers, tablets en mobiele telefoons levert.

Wij combineren onze kennis van onderdelen met eerlijkheid en een nuchtere visie. Het probleem wordt bij ons vanuit een technisch oogpunt bekeken. Het apparaat heeft een defect en wij hebben de reparatie onderdelen om dat te verhelpen. De installatie hiervan is voor ons een service.

De bovenstaande mentaliteit wordt door veel mensen ervaren als een zeer prettige serviceverlening. Bedankt voor uw interesse in ons bedrijf en wij hopen spoedig ook met u samen te werken!

De service is uit de naam, maar niet uit het hart
Sinds februari 2014 is iServiceFriesland over gegaan op de nieuwe naam: Bereikbaar, of bereikbaar.nu. Sinds de start van iServiceFriesland is onze service uitgebreid tot meer dan alleen i-Apparaten. Nu wij ook voor andere bekende smartphone merken reparaties en services uitvoeren, is ons doel verschoven:

Voor u bereikbaar zijn; en u weer bereikbaar maken. We staan voor u klaar.

iServiceFriesland, onderdeel van bereikbaar.nu

Contact Opnemen

0513 72 46 46

K. R. Poststraat 1-G, 8441 EL Heerenveen

U kunt ons op werkdagen van 9:00 tot 17:00 bereiken.
Of neem contact op via e-mail.

Bedrijfsgegevens

Bedrijf Bereikbaar
Onderdeel Van Bereikbaar B.V.
Adres K.R. Poststraat 1-G, 8441 EL Heerenveen
Telefoonnummer 0513 72 46 46
E-mail Adres info@iservicefriesland.nl
KvK-nummer 67433502
BTW-identificatienummer NL856987840B01