Bereikbaar repareert uw Apple

Is uw Apple of defect geraakt? Door bijvoorbeeld een val of een flinke stoot? bereikbaar.nu biedt uitkomst. Wij repareren uw apparaat zodra we het binnen hebben en sturen het dezelfde dag nog retour.

Altijd in de buurt

Routebeschrijving naar bereikbaar.nu vanuit Heerenveen. Bezoek a.u.b. alleen op afspraak, dan zorgen wij dat de juiste persoon aanwezig is om u snel van dienst te zijn.

Het voordeel van alle handige digitale ondersteuningen tegenwoordig is dat ze alles kunnen. In contact blijven, bankzaken, afspraken bijhouden, de weg vinden op onbekend terrein of gewoon goede muziek altijd bij de hand.

Het is voor veel mensen dan ook meer dan vervelend als het handige apparaatje stuk gaat. Gelukkig is bereikbaar.nu altijd dichtbij. Dagelijks helpen wij mensen uit Heerenveen met de volgende defecten:

Routebeschrijving Google Maps

Veel voorkomende Apple reparaties uitgelicht

Val schade: Glas gebroken
We horen het zo vaak. Uw Apple glipt tijdens het gebruik uit de handen. U let even niet op en stoot er mee tegen de zijkant van een bureau of tafel. Veel voorkomende schade is dat het glas breekt. Bij een lichte val breekt alleen het glas voor het scherm.

Zware val schade: LCD Scherm stuk
Bij een zware val het LCD scherm stuk gaan. Schermen kunnen ook defect raken door beknelling. Door bijvoorbeeld het apparaat in een strakke tas te bewaren of per ongeluk ergens tussen te klemmen. Wij kunnen dit voor u oplossen. We vervangen het onderdeel met het LCD scherm inclusief en uw Apple geeft weer optimaal beeld.

Knoppen of besturingen reageert niet (goed) meer
Door veelvoudig gebruik kunnen fysieke knoppen en trackpads minder gaan functioneren of geheel defect raken. Het blootstellen van het apparaat aan stof of zand kan er ook voor zorgen. Wij kunnen de hardware die de besturingsonderdelen aansturen vervangen zodat uw weer optimaal reageert.

Achterkant met krassen of beschadigingen
In het normale gebruik raakt de achterkant van uw apparaat snel beschadigd. Vooral zonder een beschermhoes. Na een val kan de achterkant ook lelijk beschadigd raken. Wij kunnen een nieuwe achterkant of behuizing deel op uw Apple zetten.